Wie zijn wij?

Ut Trepke is een zelfstandig kleinschalig kinderdagverblijf waar de persoonlijke benadering en continuïteit voorop staat. Wij streven ernaar verantwoordde kinderopvang te bieden waarbij het welzijn van het kind centraal staat en waarbij het welzijn van de ouders tevens wordt bevorderd door een veilige en vertrouwde omgeving te bieden.

De opvang is voor kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 4 jaar.

Empe
Ut Trepke locatie Empe is gevestigd in een woonhuis aan de Meeuwenbergweg 2, 7399 AN te Empe. Het woonhuis bevindt zich in het buitengebied waar de kinderen worden opgevangen in een huiselijke sfeer.  We hebben een verticale groep de "Snoeshanen". Tevens is er een grote tuin waar de kinderen heerlijk buiten kunnen spelen en de natuur kunnen ontdekken.

Voorst
Ut Trepke locatie Voorst is gevestigd aan de  Rijksstraatweg 87, 7383 AM te Voorst. Hier hebben wij 2 groepen, de "Bijtjes" en een baby groep genaamd de "Rupsjes". Alle groepen zijn huiselijk ingericht en hebben een eigen uitgang naar de tuin. Er is een grote tuin waar de kinderen heerlijk buiten kunnen spelen en de natuur kunnen ontdekken.