Wie zijn wij? Peuterspeelzaal

Ut Trepke is een zelfstandig kleinschalig kinderdagverblijf waar de persoonlijke benadering en continuïteit voorop staat. Wij streven ernaar verantwoordde kinderopvang te bieden waarbij het welzijn van het kind centraal staat en waarbij het welzijn van de ouders tevens wordt bevorderd door een veilige en vertrouwde omgeving te bieden.

De peuterspeelzaal is voor kinderen in de leeftijd van 2 jaar en drie maanden tot 4 jaar.

De peuterspeelzalen van Ut Trepke bevinden zich in Voorst "De Sprinkhanen" en in Empe "De Bengels".

De peuterspeelzaal van De Sprinkhanen bevindt zich in het gebouw van KDV Ut Trepke te Voorst. Op de Sprinkhanen kunnen per dagdeel maximaal 14 kinderen komen. De groep is huiselijk ingericht en heeft een eigen uitgang naar de  tuin. Er is een grote tuin waar de kinderen heerlijk buiten kunnen spelen en de natuur kunnen ontdekken.

De peuterspeelzaal van De Bengels bevindt zich in het buitengebied en is gevestigd op het terrein van KDV UT Trepke te Empe in de ruimte van de BSO. De groep is huiselijk ingericht en per dagdeel kunnen maximaal 8 kinderen komen. Vanuit deze ruimte kunnen de kinderen direct naar de tuin waar ze heerlijk buiten kunnen spelen en de natuur kunnen ontdekken.

U bent van harte welkom om eens te komen kijken wie wij zijn en wat wij doen. Als u vooraf even een afspraak maakt hebben wij alle tijd om uw vragen te beantwoorden en kennis te maken.

Ut Trepke biedt naast de peuterspeelzaal ook kinderopvang en voor- en naschoolse opvang.